0570 597 895

Grote Overstraat 36/40 Deventer

Over ons

“Pura Vida” betekent letterlijk “puur leven”, maar het omvat zoveel meer dan deze twee woorden kunnen bevatten. Het staat voor het genieten van het leven, van de eenvoudige en mooie dingen in het bestaan. Denk aan een heerlijke maaltijd in goed gezelschap, ontspannen terwijl vrolijke Caribische muziek klinkt, en ontsnappen aan de dagelijkse drukte terwijl je achterover leunt met een kleurrijke cocktail. Het is een moment om de alledaagse sleur even los te laten.
In 2015 heeft Edwin het Caribische restaurant Pura Vida in Deventer opgericht. Eindelijk slaagde Edwin erin zijn lang gekoesterde droom te verwezenlijken: een eigen restaurant waar hij zijn gasten kan laten genieten van de Caribische keuken, omringd door een passende Caribische sfeer. Hier kunnen ze ontspannen, genieten van heerlijk eten en drinken en luisteren naar Caribische muziek.

Iedereen die ooit bij Pura Vida heeft gegeten, herinnert zich ongetwijfeld de stralende vreugde van Edwin. Zijn geluk wanneer hij mensen kan verblijden met zijn zelfbereide gerechten laat een onuitwisbare indruk achter en zorgt ervoor dat gasten die eenmaal de weg naar Pura Vida hebben gevonden, graag terugkomen.

Buen provecho, oftewel eet smakelijk!