Hoofdgerechten

 

Carne de bistec encebollado.
Authentiek Caribisch rijstsmoorgerecht met guandules (soort Dominicaanse linzen), biefstuk van Australisch grainfed rund en diverse groentes, afgemaakt met een stroperige kalfsjus.
24,00

Lonjitas de res con platano.
Entrecote geserveerd met huisgemaakte frietjes en diverse groentes,
afgemaakt met een stroperige kalfsjus.


24,00

Corvina con arroz
Authentiek rijstsmoorgerecht met corvina, afgemaakt met een romige kokossaus.
Corvina wordt ook wel ombervis genoemd. Het visvlees heeft een volle smaak en is afkomstig uit de Middellandse zee.


22,50

Mofongo con pollo.
Puree van bakbanaan en kip met diverse groentes en een romige kokossaus.


22,50

Pastelon.
Vegetarische quiche op Dominicaanse wijze bereid, met diverse groentes en een romige kokossaus.


21,00

Paella al saten.

Dominicaanse paella met gamba’s, mosselen en diverse groentes.


22,50
* Ook mogelijk als vegetarische variant.

19,00