Hoofdgerechten

 

Costilla.
Entrecote geserveerd met bakbanaan en diverse groentes,

afgemaakt met een stroperige kalfsjus.
24,00

Arroz con bistec.

Authentiek Caribisch rijstsmoorgerecht met pompoen, biefstuk van Australische grand fed rund en diverse groentes, afgemaakt met een stroperige kalfsjus.


24,00

Arroz con pechuga.

Autentiek Caribisch rijstsmoorgerecht met kip bereid in een romige saus van kokos.


23,00

Corvina con patata dulce.

Corvina met zoete aardappel en verse groentes, afgemaakt met een romige saus van kokos.


22,50

Bollitos.

Vegetarische Dominicaanse specialiteit.
Gemaakt van maismeel met een romige saus van kokos.
* Ook mogelijk met zwarte heilbot.


20,00

Paella con pescado.

Smeuïg rijstgerecht gekruid met saffraan. Hierbij schaal- en Schelpdieren.


23,00
* Ook mogelijk als vegetarisch gerecht.

19,50